Ontdenk ons nieuw gamma: Pure Altitude “Next Extreme collection”

Met enige trots stellen we graag aan u onderstaande producten uit de “Next Extreme Collection” van Pure Altitude voor.

Gourmandise des Alpes is een intensieve, hydraterende, beschermende op olie gebaseerde lippenbalsem. Deze lippenbalsem beschermt de lippen tegen schadelijke externe elementen en helpt schrale/beschadigde lippen sneller te genezen.

Secret des Alpes is een handcrème met een poederachtige textuur die onmiddellijk door de huid opgenomen wordt. Deze handcrème is vrij van siliconen. Door het gebruik van deze handcrème zullen uw handen zacht, glad en niet vettig aanvoelen.

Bol d’Air pur is een zonnecrème met een hoge zonnebescherming (SPF 30). Deze zonnecrème is ideaal geschikt voor gebruik in de meest extreme omstandigheden. De rijkelijke textuur zorgt voor een gemakkelijke opname door de huid en beschikt over voedende, herstellende eigenschappen.

Baume des Montagnes is een aftersun die extra zorg geeft aan uw beschadigde huid. Deze aftersun wordt gebruikt op de droge, geïrriteerde zones van de huid en op kleine schaafwonden. De actieve bestanddelen van deze aftersun (Shea boter en Vitamine E) zorgen voor een versnelde genezing van de huid.

De handige kleine ronde opbergverpakkingen zorgen dat deze producten gemakkelijk kunnen opgeborgen worden en dat ze overal mee naartoe kunnen genomen woren. Alle producten uit dit gamma hebben een “allround” functie waardoor ze het ganse jaar door kunnen gebruikt worden.

Kom deze producten in ons instituut ontdekken. U bent van harte welkom.

Deze producten zijn ook via onze webshop www.esthe-ildivino.be te verkrijgen.

Bekijk zeker deze artikels...