Les Amis Kaloo - Een perfect geschenk voor op een babyborrel

Bij baby’s is het verstandig om geparfumeerde producten zoveel mogelijk te vermijden maar Kaloo wist een geur te ontwikkelen zonder alcohol en parabenen die al vanaf de eerste dagen gebruikt mag worden. De geur mag aangebracht worden op de voetzolen, handpalmen en haar van de baby.

Vanaf de derde maand kan de geur over het hele lichaam worden gebruikt waarna je de baby een zachte babymassage kan geven. De hydraterende eigenschappen van de Eau de senteur zorgen voor een zacht en verzorgd huidje.

De geuren zijn een compositie van munt, lavendel, bergamot, mandarijn, grapefruit, groene bladeren, citroenbloesem uit Sicilië, muskus, braambes en sandelhout.

De keramische dop heeft niet alleen een decoratieve functie maar werkt ook als diffusor. Door de geur op de dop te verstuiven geurt de hele babykamer.

Deze parfums zijn te verkrijgen in een luxe geschenkset met daarin een 100 ml Eau de Senteur en een lief superzacht knuffeltje. Er kan gekozen worden uit een hondje, lammetje of een ezeltje. Deze lieve vriendjes staan ook afgebeeld op de keramische dop.

Bekijk zeker deze artikels...

Les Amis de Kaloo - Ezel

Les Amis de Kaloo - Ezel

Les Amis de Kaloo - Hond

Les Amis de Kaloo - Hond

Les Amis de Kaloo - Lam

Les Amis de Kaloo - Lam